Leidinggevende keuken

Restaurant aan de Spuihaven B.V. Ga de uitdaging aan bij ons fine dining restaurant met midden - oosterse en Turkse invloeden.

Bij restaurant Aan de Spuihaven maak je kennis met hoger segment horeca. Door de kleine opzet van de keuken is het mogelijk om mee te draaien in alle parties van de keuken, om je zo breed mogelijk klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Van brood tot Friandise; alles wordt vers bereidt. Onder leiding van onze jonge, ambitieuze chef-koks krijg je een voorproefje van een carriere op hoog niveau. Wij zoeken een leergierige collega die bereidt is om 110% te geven voor zowel zijn/haar ontwikkeling als voor dit bedrijf, want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwelkomen ambitieuze leerlingen met een hoog doorzettingsvermogen die leergierig zijn en open staan voor een leerzaam avontuur met exotische smaken.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie leerschool waar we gebruik maken van unieke en speciale bereidingen en smaken, specerijen is ons fundament en spannende smaak combinaties die op een subtiele basis geserveerd worden. We serveren strakke gerechten en een breed scala aan producten in verschillende menu’s. We houden ons altijd aan het hoge niveau dus zoeken we ook mensen met discipline en doorzettingsvermogen. Wij bieden je een glansrijke ervaring die je elders niet kan krijgen door onze exotische stijl.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder