Allround Assistant Business Services

Rolls-Royce Solutions Benelux B.V. Veelzijdige Stageplek - Service Support (Customer Service & Administratie)

De student zal gaan meedraaien in het enthousiaste team van service administratie. Werkzaamheden zullen zich richten op aanmaken van service tickets (in onze IT systemen), Customer Service (aanname telefoon) & Administratie, het creƫren van service tickets in het systeem aan de hand van de door de klant verstrekte gegevens. De service administratie, waarbij de uitgevoerde werkorders worden omgezet naar facturen, of anders. Hierbij dient de uitgevoerde werkorder volledig te worden verantwoord. Het uitsturen van training bevestigingen en schakel naar het Service Support team zodat de facturering wordt voorbereid. Het analyseren van klantvragen en het opstellen van offertes en calculaties (in overleg). Het aanmaken van orders aan en het laten klaarzetten van bestelverzoeken. Als laatste zal er een opdracht worden gegeven die binnen de stage valt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiair (m/v) die houdt van aanpakken en van diversiteit houdt qua administratieve taken. Nederlands sprekend maar kan ook prima overweg met de Engelse taal (vooral in geschrift). Leergierig en nieuwschierig naar een technisch bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Rolls-Royce Solutions Benelux is een dochteronderneming van Rolls-Royce Power Systems, een divisie van Rolls-Royce plc. Wij leveren en onderhouden diesel- en gasmotoren en aandrijfsystemen voor scheepvaart, energieopwekking, bouw, spoorwegen en datacentertoepassingen binnen de Benelux. Op ons hoofdkantoor in Dordrecht zoeken we een stagiair service support medewerker. Als service support medewerker wacht je niet af maar toon je initiatief. Je beheerst de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk, maar bent bovenal bereid om de opgedane kennis vanuit school toe te passen in ons service support team. Tijdens je stage ga je in een enthousiast hecht team met vijf ervaren service support medewerkers aan de slag met de service ticket afhandeling (service administratie), neem jij telefoontjes aan, en regel jij dingen achter de schermen voor het service team. Daarnaast wordt er gekeken naar een opdracht die je zelfstandig kunt doen. Spreekt dit je aan? Aarzel niet en solliciteer!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder