Villa Augustus
Als kok ga je in een veilige en professionele omgeving een vak leren. Onder goede begeleiding begin je bij het begin: groenten wassen en snijden, vlees verwerken en basisrecepten bereiden. Alle producten, van pasta en ijs tot brood en taart, worden hier vanaf de basis gemaakt, en dat leren we jou dan ook graag. Hierbij werk je met groenten uit onze eigen moestuin en kook je mee met de seizoenen. Vervolgens ga je steeds meer zelfstandig aan de slag en ook steeds vaker meerdere dingen tegelijkertijd doen. We zijn een informele, maar professionele organisatie. Groot, maar ook persoonlijk. We willen dat je je goed en thuis voelt bij Villa Augustus en besteden dan ook veel aandacht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mocht de start- of einddatum van je stage anders zijn dan hierboven genoemd, dan is dit geen probleem en laat het ons vooral weten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een flinke dosis motivatie en ambitie: je kunt niet wachten om nieuwe dingen te leren. Sociale vaardigheden: je kunt goed met anderen communiceren en samenwerken.
Wat biedt het bedrijf?
Doorgroeimogelijkheden en een mooi perspectief voor na je studie. Reiskostenvergoeding. Kokskleding. 8% vakantiegeld. Dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch. Of, als je ’s avonds werkt, een gezond en gevarieerd avondmaal. Veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 15% personeelskorting in onze eigen markt, waar we niet alleen versgebakken brood en zelfgemaakte antipasti verkopen, maar ook boeken en kunst. Elk jaar een gratis overnachting in ons hotel. Je wilt natuurlijk wel zelf ervaren hoe onze gasten het hebben!
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring