VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Procylma B.V. Enthousiaste leerlingen/werknemers gezocht. Die graag hun handen uit de mouwen willen steken.

Procylma BV is een organisatie die de keuring van gascilinders verzorgt. Dit doen wij voor grote gassenbedrijven in Europa. Daarmee gezegd dat dit in grote aantallen gaat. Als de cilinders goedgekeurd zijn dan worden deze gestraald en gespoten, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Dit is in een notendop. De werkzaamheden die hier van toepassing zijn, zijn als volgt: - Het verwijderen van de afsluiter en de beschermkap - Het verwijderen van stickers - Inwendig stralen van de cilinder - Druktesten van de cilinder - Uitwendig stralen - Het spuiten van de cilinder - Het monteren van de nieuwe afsluiter en beschermkap - Het plaatsen van de stickers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een leerling of nieuwe werknemer die gemotiveerd is en graag zijn handen uit de mouw wil steken. Als dat goed zit, dan komt het allemaal goed. Intern krijgt hij of zij een opleiding tot het niveau wat de leerling aan kan. Dit alles vindt plaats in een erg fijne werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Een erg fijne werk- en leeromgeving dicht in de buurt van Drachten Goede werksfeer Interne opleiding om cilinderkeurder te worden Goede stagevergoeding Indien buiten een straal van 10km krijg je een reiskostenvergoeding

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder