Legal, Insurance & HR Services Specialist

Frl. Bewindvoeringen en Budgetbeheer B.V. Wil jij als SJD student een juridisch en financiële uitdaging aangaan?

Wat doet een stagiaire bij Frl Bewindvoeringen en Budgetbeheer BV? - Je ondersteunt de bewindvoerder om samen de cliënten te helpen om orde te scheppen in hun financiën; - Je hebt contact met de cliënten; - Je zit bij de intakegesprekken en gaat mee naar de Rechtbank; - Je gebruikt jouw juridische kennis voor het uitzoeken van juridische vraagstukken; - Je hebt contact met diverse instanties voor het regelen van diverse financiële zaken rondom de cliënt; - Jouw frisse blik en ideeën nemen we mee in onze teambesprekingen. Wat vragen wij van een stagiaire? ? Je hebt voldoende kennis van relevante wet- en regelgeving; ? Je bent oplossingsgericht en hebt al enige kennis van de sociale kaart; ? Je bent betrouwbaar, geduldig, discreet, behulpzaam en flexibel; ? Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van een stagiaire? ? Je hebt voldoende kennis van relevante wet- en regelgeving; ? Je bent oplossingsgericht en hebt al enige kennis van de sociale kaart; ? Je bent betrouwbaar, geduldig, discreet, behulpzaam en flexibel; ? Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;

Wat biedt het bedrijf?

Wie zijn wij? FrL Bewindvoeringen en Budgetbeheer BV is een professioneel bewindvoerders en mentorschapskantoor gevestigd in Drachten, dat in 2002 is begonnen onder de naam Trip Bewindvoeringen BV. Wij vinden de termen persoonlijk, deskundig en samen erg belangrijk. Persoonlijk contact is ons uitgangspunt. Als bewindvoerder werken we resultaatgericht en richten ons op het creëren van rust en stabiliteit in de financiële situatie van onze cliënt, zonder oordeel en met een positieve houding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder