Meewerkend horeca ondernemer

James Drachten Aankomend Horeca manager

Wil je graag een stage en je ontwikkelen en vind je James’ daarvoor een prachtplek? Lees dan snel verder! Tijdens jouw opleiding bieden we jou een plezierige werkomgeving. Goede begeleiding, hard werken en humor zijn bij ons van groot belang. Blijk jij goed in ons team te passen, dan zijn er wellicht op langere termijn nog extra kansen voor je. Je gaat aan het werk in een team van enthousiaste, ervaren leermeesters. Zij leren jou de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je gaat 100% voor de gast, hebt interesse in je vakgebied en oog voor detail • Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen • Je bent flexibel, veerkrachtig en stressbestendig • Je bent enthousiast en wilt ook graag werken in de weekenden, avonduren en op feestdagen

Wat biedt het bedrijf?

• Persoonlijke begeleiding door onze leermeesters • de mogelijkheid van een carrière in een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. • Een enthousiast team waar goede vriendschappen ontstaan!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder