Mediavormgever

NineTwoFive Stage Mediavormgeving bij Herensieradenmerk NineTwoFive"

Als mediavormgever bij ons bedrijf ga je aan de slag op de afdeling Marketing en Design. Je begint je dag met het checken van de contentkalender en het voorbereiden van social media posts voor platforms zoals Instagram en Facebook. Je gebruikt je Photoshop-vaardigheden dagelijks om foto's te bewerken en visuele content te vormgeven, voor onze website, social media en e-mail marketing. Als je ervaring hebt met fotografie of videoproductie, is dat een groot voordeel, want je helpt dan ook met het uitvoeren van fotoshoots. Je betrokkenheid groeit naarmate je meer ervaring opdoet, en je gaat meedenken over productlanceringen en het brainstormen voor campagnes. Je ontwerpt ook advertenties die wereldwijd door miljoenen mensen bekeken worden. Deze stage biedt een unieke kans om je creatieve en technische skills verder te ontwikkelen in een professionele setting, terwijl je leert strategisch te denken binnen de dynamiek van marketing.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een creatieve en gedreven mediavormgever met een passie voor visuele storytelling en oog voor detail. Gezochte vaardigheden: Photoshop-expertise: Uitstekende beheersing van Adobe Photoshop. Fotografie of video: Ervaring met fotografie of videoproductie is een pre. Social media kennis: Bekend met contentbeheer op platforms zoals Instagram en Facebook. Creatief denken: In staat om mee te denken over campagnes en productlanceringen. Communicatieve vaardigheden: Sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie. Organisatorisch sterk: Kan goed meerdere projecten tegelijk beheren. Ideaal voor iemand die zijn skills wil inzetten in een dynamische omgeving en bijdraagt aan ons succes met boeiende visuele content.

Wat biedt het bedrijf?

Bij NineTwoFive bieden we een stimulerende stageplek in ons Marketing en Design team, waar je praktische ervaring opdoet in een creatieve en professionele omgeving. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden in je ontwikkeling als mediavormgever. Daarnaast krijg je de vrijheid om je creatieve ideeën te uiten en te implementeren in onze campagnes en content.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder