Logistiek medewerker

NineTwoFive Word een logistieke ster: dynamische stage bij toonaangevend sieradenbedrijf

Als logistiek medewerker bij ons bedrijf ga je aan de slag op de logistieke afdeling, waar je dagelijks betrokken bent bij het orderverwerkingsproces. Je begint je werkdag met het uit de kluis halen van items en het uitprinten van pakbonnen voor openstaande bestellingen. Je leert hoe je deze pakbonnen voorbereidt met gepersonaliseerde bedankkaarten en instructiekaarten. Je controleert de sieraden op de juiste maat, kwaliteit en zorgt dat ze klaar zijn voor verzending, inclusief eventuele gravures. Ook ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de ophaaltijden voor pakketten bij FedEx en het correct labelen en verpakken van zendingen, die wereldwijd worden verstuurd. Daarnaast leer je hoe je de voorraad beheert, een cruciaal onderdeel van onze logistiek. Dit alles biedt jou een uitstekende kans om praktijkervaring op te doen in logistieke processen. Je zult zien dat elke dag een nieuwe uitdaging biedt en je steeds zelfstandiger wordt in je rol.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zorgvuldige student/medewerker die ons logistieke team komt versterken. Perfect voor iemand die een MBO niveau 2 opleiding volgt en praktijkervaring wil opdoen! Wat we belangrijk vinden: Nauwkeurigheid: Je moet precies kunnen werken om te zorgen dat alle bestellingen goed worden verwerkt. Goed kunnen plannen: Je houdt van dingen organiseren, zoals het klaarmaken van pakketten en het regelen van de verzending. Problemen oplossen: Als er iets niet volgens plan gaat, kun je snel een oplossing vinden. Praat makkelijk: Goed kunnen overleggen met je collega’s is belangrijk. Flexibel zijn: Dingen veranderen soms snel, en het is handig als je daar goed mee om kunt gaan. Deze baan is een mooie kans om te leren hoe het er in een echt bedrijf aan toegaat en om te groeien in je werk. Je gaat veel doen en veel leren, perfect voor je opleiding en je toekomst!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamisch sieradenbedrijf. Je leert alles over het logistieke proces, van voorraadbeheer tot wereldwijde verzendingen. Wat bieden wij: Hands-on ervaring: Je bent direct betrokken bij alle stappen van het orderproces. Professionele begeleiding: Onze ervaren logistiek medewerkers ondersteunen je en helpen je groeien. Diversiteit in werk: Je werkt met diverse producten en leert over internationale handel. Teamwerk: Je wordt onderdeel van een team dat streeft naar topkwaliteit. Doorgroeimogelijkheden: Er zijn kansen om binnen het bedrijf door te groeien na je stage. Deze stage is perfect als je een carrière in de logistiek wilt en praktische vaardigheden wilt ontwikkelen in een professionele setting.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder