Leidinggevende bediening

Schouwburg de Lawei Vriendelijke zelfstandige gastheer/vrouw gezocht!

Je gaat leren hoe het is om te werken op verschillende gebieden van de horeca. Je loopt mee in ons Theatercafé Hopper, restaurant van het theater, hoe het met de horeca gaat op voorstellingsavonden, voorstellingen op locaties, het festival (Simmerdeis) en je werkt mee aan verschillende vergaderingen en evenementen die bij ons gehouden worden. Een diverse leerplaats, waar je klaar gestoomd wordt om mee te draaien in het reilen en zeilen als leidinggevende horeca in een bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschikken over; - Zelfstandig - Leergierig - Representatief - Flexibel en houd van afwisseling - Denkt in oplossingen - Helpt mee om de beleving van een avond theater compleet maken - Jij weet goed in te schatten wat gasten nodig hebben - Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat mensen graag nog eens terugkomen

Wat biedt het bedrijf?

Moderne werkplek. alle facetten van de horeca komen samen in Schouwburg de lawei.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder