Marketing & Communication Specialist

EckXstreme EckXStreme Marketing - persoonlijke begeleiding in onze nieuwe werkruimte

Welkom bij EckXStreme, een uniek marketing bureau gespecialiseerd in persoonlijke en duurzame marketing. Van webdesigns tot social media plannen, unieke groei strategieen en vele langtermijn samenwerkingen. Hier is niks te gek. We begeleiden je graag en laten je diverse kanten van marketing en communicatie zien om je beeldvlak hierin te verbreden. De stage heeft zeker uitloop tot een vaste positie en we verwelkomen je graag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ik wordt enthousiast van: - Pro-actieve, leergierige types - Het beste uit zichzelf willen halen - Ook een gezellig praatje willen maken ;) - Een passie voor online marketing - Pre als je ervaring hebt met Adobe programma's, Canva en Google zoals Analyitcs 4, search console etc.

Wat biedt het bedrijf?

Bij EckXStreme marketing kunnen we je alle facaliteiten van online marketing laten zien. Je zit een op een met de eigenaaresse en staan nauw in verband met het team van experts die extern meewerken aan het succes van EckXStreme. Van diverse cases van sportscholen tot logistieke bedrijven van huidklinieken, bakkerijen en catering bedrijven. Ons klantenbestand is erg divers net zoals de werkzaamheden. Ben je liever creatief bezig of meer data gericht? Of ben je nog zoekende wat het best bij je ligt? Dan staan wij klaar om je daarin te helpen. - Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een hard groeiend bedrijf waar je 1 op 1 werkt met de oprichtster en nauw in contact staat met de andere experts die extern werken - Er zijn zeker doogroei mogelijkheden binnen het bedrijf - We zijn flexibel, afhankelijk van de stage, om deels remote te werken - Je krijgt een stage vergoeding - Je kunt je ontplooiien in het gene wat jij leuk vindt om te doen

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder