Buitenplaats Sparrendaal Wil jij werken op één van de mooiste landgoederen van Nederland?
Misschien ken je onze locatie wel van tv? De afgelopen jaren is Married at First Sight op o.a. Buitenplaats Sparrendaal opgenomen waar deelnemers het ja-woord gaven aan een onbekende. Tijdens tv-opnames, maar vooral ook tijdens evenementen zoals bruiloften, bedrijfsdiners en vergaderingen steek jij je handen uit de mouwen en zorg je er, samen met het team, voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Afhankelijk van je opleiding kijken we samen hoe we je werkzaamheden daaromheen insteken. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in de horecabranche, maar zijn altijd volop in ontwikkeling waardoor er volop mogelijkheden zijn voor een toffe stageplek.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrije student. Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te groeien.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt te werken op een van de mooiste werkplekken van Nederland: Buitenplaats Sparrendaal. Op dit prachtige landgoed worden dagelijks bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en privé feesten georganiseerd. Je komt terecht in een professioneel, gedreven én gezellig team. Daarnaast hebben we een 4-daagse werkweek waardoor je ook tijd hebt om nog andere leuke dingen te ondernemen
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf