Meewerkend horeca ondernemer

Lokaal op Hatsum B.V. Zet jij Hatsum lokaal op de culinaire wereldkaart!!

Samen met de eigenaar gaat de student zorgen dat er een stijging van de a la carte gasten per dag gaat plaats vinden van minimaal 10 personen per dag. Daarbij een bedrage leveren aan de toename van groepsreserveringen. Het op facebook promoten van het bedrijf, onderhoud van de website. Verder bouwen aan het merk "Op Hatsum", een bruidsbeurs organiseren en een terugkerende 'boeren-markt' en indien mogelijk een kerstmarkt.

Naar wie zijn wij op zoek?

doortastendheid, zelfstandigheid, oog voor gastvrijheid.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een gezellig hecht team, waarbij iedereen mag zijn die hij/zij is. Waarbij je veel vrijheid krijgt en het zeker geen stage is om alleen maar plannen te schrijven die in een bureaula verdwijnen. Het echte werk dus.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder