Lokaal op Hatsum B.V. Zet jij Hatsum lokaal op de culinaire wereldkaart!!
Samen met de eigenaar gaat de student zorgen dat er een stijging van de a la carte gasten per dag gaat plaats vinden van minimaal 10 personen per dag. Daarbij een bedrage leveren aan de toename van groepsreserveringen. Het op facebook promoten van het bedrijf, onderhoud van de website. Verder bouwen aan het merk "Op Hatsum", een bruidsbeurs organiseren en een terugkerende 'boeren-markt' en indien mogelijk een kerstmarkt.
Naar wie zijn wij op zoek?
doortastendheid, zelfstandigheid, oog voor gastvrijheid.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een gezellig hecht team, waarbij iedereen mag zijn die hij/zij is. Waarbij je veel vrijheid krijgt en het zeker geen stage is om alleen maar plannen te schrijven die in een bureaula verdwijnen. Het echte werk dus.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Voert ondersteunende werkzaamheden uit
- P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
- P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
- P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat