Lokaal op Hatsum B.V. Lokaal op Hatsum zoekt jou met passie en liefde voor het vak, wij leren je het ambacht
Onze gasten eten 'boeren-Chique' gerechten op een moderne wijze gepresenteerd. Wel alles zelf huis gemaakt, veel ambachtelijke handelingen en enkel en alleen lokale producten. Onze leerling is 'verantwoordelijk' voor de voorgerechten of nagerechten. Daarbij ben je de steun en toeverlaat van onze chefs.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring is veel minder belangrijk dan passie en liefde voor het vak en de producten.
Wat biedt het bedrijf?
Denk dat we het beste kunnen vertellen dat medewerkers gemiddeld zo'n acht jaar bij ons werken of langer. Zo lang hoef je niet te blijven hoor maar een vaste aanstelling na je leerperiode is zeker bespreekbaar. Ook werken wij met verschillende bedrijven samen zodat je daar ook een kijkje in de keuken kunt nemen. We hebben best veel uitjes met een educatief gedeelte, lekker eten elke dag weer. En een jong en kwalitatief goed bedrijf.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan