Assistent logistiek

Frisson Stagiair Assistent Logistiek Frisson Dronten

We zoeken een enthousiaste stagiair voor onze expeditieafdeling. Je helpt bij heftruckrijden, laden, lossen, orders picken en magazijn netjes houden. Laden en lossen van vrachtwagens is een belangrijke onderdeel van je dagelijkse taken, werkend met 2 logistieke medewerkers. Nauwkeurigheid en aandacht voor detail zijn essentieel voor orders picken en verzendingen. Je helpt ook bij orderpicken. Je verzamelt bestellingen op basis van picklijsten en zorgt ervoor dat ze correct en tijdig worden verwerkt. Je houd het magazijn netjes en overzichtelijk. Je zorgt ervoor dat de producten op de juist plaats komen te staan. Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen binnen de logistieke sector. We zoeken een energieke, gemotiveerde en leergierige teamspeler. Grijp de kans om veel te leren en verantwoordelijkheid te krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heftruckvaardigheden: Het is essentieel dat de stagiair over de basis vaardigheden beschikt om een heftruck te besturen. Nauwkeurigheid en aandacht voor detail: Het correct verwerken van orders, het picken van producten en het netjes houden van het magazijn vereisen nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Communicatieve vaardigheden: Een goede communicatie is belangrijk bij het samenwerken met collega's en het afstemmen van activiteiten. Het is belangrijk op te merken dat als stagiair niet alle vaardigheden perfect hoeven te zijn, omdat het ook een leerproces is!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Frisson Dronten waarderen we de inzet en bijdrage van onze stagiairs. Daarom bieden we een stagevergoeding aan om je te ondersteunen tijdens je stageperiode. Ook bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden in het bedrijf. Bij Frisson Dronten heerst er een informele en vriendelijke sfeer. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en open kunnen communiceren. Flexibiliteit is een ander aspect dat we belangrijk vinden. We begrijpen dat een goede werk-privébalans essentieel is. Daarom proberen we naar een flexibel werkschema dat past bij jouw en onze behoeftes. En laten we onze vrijdagmiddagborrels niet vergeten! Eén keer in de zoveel tijd organiseren we een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week af te sluiten en te ontspannen met je collega's.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

lees verder