Mediavormgever

Ladies Night Gezocht: Stagiaire Creative Designer voor een toffe stage bij LadiesNight / Nachtkastje.

Jij bent medeverantwoordelijk voor al onze visuele uitingen. Jouw werkzaamheden zijn heel divers en bestaan uit o.a. webdesign en graphic design (denk aan beeldmateriaal voor de websites, mailings en social media, verpakkingen, drukwerk). Je werkt graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig werken. Je vindt het leuk om naast het ontwerpen tevens actief mee te werken aan creatieve concepten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor creative design samen met één vaste andere collega, een heel leuk team om mee samen te werken, een mooie werkplek op het supergezellige hoofdkantoor in Duiven, een gevarieerd takenpakket waarmee jij je absoluut niet zult vervelen, een informele werksfeer met korte lijntjes waarin initiatief en enthousiasme zeer gewaardeerd wordt en de kans om direct jouw bijdrage te leveren aan commercieel succes.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een commerciële duizendpoot met oog voor detail. Een open en sociaal persoon. Assertief en enthousiast. Bekend met het werken in de online communicatie. Doorpakkend en werkt oplossingsgericht. Taalkundig uitstekend. Creatief brein. Zelfstandig maar werkt ook graag in teamverband. Een zonnestraal. ;-)

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een mooie stagevergoeding. Vakantiedagen (in overleg). Informele werksfeer met korte lijntjes. 50% personeelskorting. Teambuilding (waaronder eens per maand een VrijMiBo onder werktijd). Bij LadiesNight -met inmiddels totaal 30+ medewerkers- is niemand een nummer. Er wordt altijd interesse getoond naar elkaar toe en dat geeft een prettig ‘familie gevoel’. Het motto is: ‘hard werken en hard genieten’. Regelmatig worden er gezellige personeelsuitjes georganiseerd wat de teambuilding ten goede komt. Lijkt het je leuk om bij een gezellig, stabiel bedrijf te werken dat al 20 jaar bestaat en waarbij plezier tijdens het werk erg belangrijk gevonden wordt? Mail dan jouw motivatie en cv naar Natasja: natasja@ladiesnight.nl.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder