Marketing & Communication Specialist

Tralert B.V. Helpen een internationaal platform op te zetten? Le(d)s connect

Ben jij op zoek naar een meewerkstage in de richting van Online marketing & Communicatie en wil jij ervaring op doen bij een snel groeiende B2B organisatie? Dan zou je hier goed op je plek zitten. Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons kan helpen bij de creatie en uitvoering van onze online strategie. Hieronder valt ook de bouw van een nieuwe online shop omgeving. Als onderdeel van het online marketing team ben je veelvuldig bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en zul je samen met je collega’s de nieuwe online omgeving gaan bouwen. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste online marketing tools en ontwikkelingen. Tijdens je stage zal je veelvuldig aan de slag gaan met werkzaamheden op het gebied van E-commerce, SEO, SEA, Social media en e-mail marketing. Maar ook, trends en ontwikkelingen. Meer weten of iemand spreken die hier nu stage loopt? Bel Tralert dan even. +31 (0) 316 372 346;

Naar wie zijn wij op zoek?

Commerciële/communicatie vaardigheden; Beheersing Nederlandse en Engelse taal; Photoshop/Canva ervaring is een pré; Kennis van SEO/SEA is een pré; Kennis van WordPress is een pré. Maar je gaat hier veel leren :)

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je meewerkstage ben je onderdeel van het Marketing & Communicatie team en word je aangestuurd door een van onze (online) marketeers. Het zal ook voorkomen dat je wordt betrokken bij het verder internationaliseren van het merk TRALERT®, daarom is het ook fijn als je de Engelse taal beheerst en enige kennis hebt van WordPress. TRALERT® richt zich op het leveren van de optimale LED verlichtingsoplossingen voor voertuigen. Als Europees importeur/producent is TRALERT® toonaangevend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge (OEM) kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Video Link

lees verder