Allround medewerker versindustrie

Livar B.V. Wij zoeken de beste stagiair(e) van Nederland voor in ons vleesatelier!

Je leert alles over de bewerking en verwerking van vers Livar vlees en vleeswaren. De oorsprong van Livar, het Limburgs Kloostervarken, ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Sinds 1999 werkt de abdij samen met kleinschalige varkenshouders in Limburg om Livarvarkens te houden. De speciale kruising van rassen, voer van regionaal geteelde granen en de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn, geeft ons Livar vlees de beste kwaliteit en smaak. Dat proef je!

Naar wie zijn wij op zoek?

Specifieke voorkennis of ervaring is niet nodig. Wel affiniteit met (varkens)vlees van de hoogste kwaliteit en een goede dosis motivatie, leergierigheid en doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een zeer diverse en leerzame stageplek, waar je alle facetten van vleesverwerking doorloopt. Van de Livar varkens uitbenen, tot vleeswaren maken en verpakken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
  • B1-K1-W1 Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
  • B1-K1-W2 Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
  • B1-K1-W3 Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
  • Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
  • B1-K2-W2 Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces
  • B1-K2-W3 Voert afval- en/of restproducten af
  • B1-K2-W4 Reinigt en/of desinfecteert
  • B1-K2-W5 Rondt werkzaamheden af
  • Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces
  • P2-K1-W1 Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces
  • P2-K1-W2 Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan
  • P2-K1-W3 Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder