Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant de Fûke Als jij groeit, dan groeien wij ook!

De leerling komt bij ons in een team te werken waar we samenwerken, elkaar ondersteunen en helpen bij het leren van nieuwe vaardigheden. Denk hierbij in het geval van Gastheer/Gastvrouw bijvoorbeeld aan het beheren van de avondplanning in het restaurant of het voorraadbeheer van de (fris)dranken. We hebben een hecht team waar we oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn en waar persoonlijke groei voorop staat. Want als jij groeit, dan groeien wij ook!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar leerling die gemotiveerd is om zichzelf te ontwikkelen, zowel beroepsmatig als ook op persoonlijk vlak. Je kan bij ons jezelf zijn, want dan ben je op je best.

Wat biedt het bedrijf?

Ons doel is om mensen enthousiast te maken voor het werk in de horeca. We investeren in nieuwe mensen, door ze op te leiden en klaar te stomen voor een toekomst in het restaurantwezen. Wij hopen hiermee de toekomst voor zowel de horecabranche en voor ons restaurant veilig te stellen. Door de uitwisseling van vaardigheden en en kennis met de studenten en de BPV-begeleider, het volgen van cursussen en bezoeken van vakbeurzen blijven wij up to date. Hierdoor blijven wij relevant en aantrekkelijk voor nieuwe collega’s en stagiaires. Wij hopen dat je, door de stage, enthousiast wordt voor het werken in de horeca en bij Restaurant de Fûke. Bij ons staat de deur open voor de toekomst!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder