Allround mediamaker

Aurora Vita Social media lover / Content creatie stage

De hele dag met social media bezig zijn, zonder gemopper uit je omgeving? YES PLEASE! Ben jij op zoek naar een stageplek die uitdaging en afwisseling biedt? Ben je op de hoogte van wat trending is op de socials? Neem je graag initiatief en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij werken voor klanten zoals een café eigenaar, een huisparfum lijn, een coach en een rouwbegeleider, een laserkliniek met schoonheidsbehandelingen, maar ook voor een logistiek bedrijf, een ICT bedrijf en een bedrijf wat duurzame oplossingen biedt. We creëren content voor hen en zetten deze in op hun socials. Jouw taken zijn onder andere: - Content maken - Statistieken bijhouden - Het schrijven van pakkende teksten - Bewerken van de gemaakte content - Brainstormen over content die bij de klant past - Meegaan met fotoshoots en/of videoproducties - Vormgeven aan posts om een visueel aantrekkelijke uitstraling te creëren

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij jouw passie voor social media en content creatie uitvoeren in de praktijk? Dan is deze stage echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair(e) om ons team te versterken. Als jij: Een HBO of MBO opleiding volgt gericht op media vormgeving, mediaredactiemederwerker, marketing/communicatie of AV (of als je denkt heel goed bij ons en de werkzaamheden te passen!) en enthousiast wordt van onze vacature; Blij wordt van mooie content (maken) in foto of video; Bekend bent met programma’s als Premiere Pro, Canva, Illustrator enz (of dit heel graag wilt leren!); Super blij wordt van (de laatste trends op het gebied van) Instagram, Facebook, Tiktok en Pinterest; De Nederlandse taal goed beheerst in geschreven en originele teksten; Dan maken we graag kennis met jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou bieden: We vinden het belangrijk dat je een leerzame periode tegemoet gaat! We nodigen je dan ook uit om zelf aan te kunnen geven waar je graag meer over wilt weten en leren. Jouw ontwikkeling is voor ons een prioriteit! We nemen je mee in het ondernemerschap en sluiten de week graag af met een wijntje ?? Verder: - Een uitdagende en leerzame stage in een creatieve omgeving - Ruimte voor eigen initiatief en het uitwerken van creatieve ideeën - De mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van social media en content creatie verder te ontwikkelen - Deel uitmaken van een jong en enthousiast team!

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder