Legal, Insurance & HR Services Specialist

Redrum Bureau BV HR intern bij animatiestudio

Wil jij een bijdrage leveren aan het opzetten van het HR-beleid binnen een spraakmakend bureau? Spreken de onderwerpen werving en selectie, vitaliteit, learning & development en duurzame inzetbaarheid jouw aan? It’s your time to shine, honey! Tijdens de stage werk je direct samen met de HR-manager en ben je hèt aanspreekpunt voor de collega’s en management. Je brengt personeelsbehoeften en planningen in beeld, hebt een adviserende rol richting het management en zet de benodigde acties uit. Denk aan het opzetten van werving- en selectieprocessen en het analyseren van data tot aan het verder uitrollen van ons vitaliteitsbeleid en onboarding van collega’s en stagiaires. Voor verdere informatie bekijk onze site: https://www.redrumbureau.com/jobs.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een relevante studie in de richting van Human Resource Management; - Je hebt een open en proactieve houding; - Affiniteit met marketing is een pre; - Je bent beschikbaar vanaf augustus/september 2024 in ieder geval 5 maanden voor minimaal 32 uur per week; - Je hebt kennis van relevante HR-processen en gemotiveerd om aan de slag te gaan; - Integriteit staat bij jou met stipt op nummer 1 in deze vertrouwelijke rol; - Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat biedt het bedrijf?

- Stagevergoeding; - Uitdagende leerplek waarbij je volledig meedraait met onze producties; - Volgen van masterclasses bij onze creative academy Reducations; - Wekelijkse REDRUM bootcamps met onze personal trainer; - Een flexibele werkplek; - Kantoorhond King Louie; - (Donderdag-) en vrijdagmiddagborrels; - Heel veel gezelligheid, ja dat zeggen we gewoon over onszelf ;-).

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder