Mediavormgever

ShirtUp B.V. Word onze Creatieve Grafisch Design Stagiair bij ShirtUp!

Ben jij een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en e-commerce? Kom dan stage lopen op de marketingafdeling van ShirtUp! Als onderdeel van ons designteam krijg je de kans om je talent te laten zien en een echte impact te maken. Je werkt mee aan opvallende marketingcampagnes en helpt ons merk te laten groeien. ShirtUp is een Nederlandse startup waar klanten hun eigen kleding kunnen ontwerpen op onze webshop. We zijn actief in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Frankrijk, België en Oostenrijk. Wat ga je precies doen: - Ontwikkelen van grafisch ontwerp voor diverse marketing materialen, waaronder webshop afbeeldingen, advertenties en promotionele content. - Samenwerken met het marketingteam om visuele concepten te ontwikkelen die onze merkidentiteit versterken. - Werken aan het creëren van visueel aantrekkelijke en consistente ontwerpen voor verschillende online kanalen. - Ondersteunen bij het aanpassen en bewerken van bestaand materiaal volgens merkrichtlijnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Een oprechte passie voor grafisch ontwerp en een creatief oog voor detail. - Sterke ontwerp- en communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken in een team. - Ervaring met grafisch ontwerp software en tools is een pre. - Inzicht in merkconsistentie en het vermogen om dit toe te passen in ontwerpen. - Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. - Een proactieve en gemotiveerde mentaliteit, met het vermogen om zelfstandig te werken en deadlines te halen. - Ervaring met het maken en bewerken van TikTok-video's, met oog voor trends is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

- Krijg de kans om deel uit te maken van een jonge, ambitieuze startup waar jouw ideeën en creativiteit écht het verschil kunnen maken! - Stap in een uitdagende en energieke werkomgeving met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. - Ontvang een aantrekkelijke stagevergoeding. - Geniet van flexibele werktijden. Ons gezellige kantoor in Ede heeft zelfs een sportschool en gratis fruit om het plaatje compleet te maken.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder