Marketing & Communication Specialist

ShirtUp B.V. Stagiair Marketing & Communicatie Gezocht: Maak het Verschil bij ShirtUp!

Ben jij een enthousiaste student Marketing & Communicatie met een passie voor e-commerce? Bij ShirtUp krijg je de kans om jouw talenten te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons internationale marketingteam! Wat ga je precies doen? - Assisteren bij het opstellen en uitvoeren van creatieve marketing- en communicatieplannen rondom campagnes. - Onderzoeken van de markt en uitvoeren van marktonderzoeken om onze kanaal en campagne strategieën te versterken. - Ontwikkelen en beheren van content en redigeren van teksten voor onze website, nieuwsbrieven en sociale media. - Verzorgen van online marketinguitingen om onze zichtbaarheid en merkbekendheid te vergroten. - Opstellen van managementinformatie en rapportages om onze resultaten te monitoren. - Samenwerken met het team om innovatieve marketingcampagnes te creëren die onze klanten inspireren om hun eigen kleding te ontwerpen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Een proactieve student met een flexibele en dienstverlenende instelling. - Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Engels is een pré. - Vermogen om snel in te spelen op veranderende situaties en creatieve oplossingen te bedenken. - Interesse in markt- en data-analyse om onze marketingstrategie te optimaliseren. - Creativiteit en enthousiasme om pr-materiaal en marketingcontent te ontwikkelen die ons merk versterkt.

Wat biedt het bedrijf?

- De kans om deel uit te maken van een jonge, ambitieuze startup waar jouw ideeën en creativiteit écht het verschil kunnen maken. - Een uitdagende en energieke werkomgeving met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. - Een aantrekkelijke stagevergoeding en flexibele werktijden. - Een gezellige werkomgeving met leuke collega’s in ons kantoor in Ede, inclusief een sportschool en gratis fruit.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder