Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Manager/ondernemer horeca stagiair(e)
Ben jij een echte teamplayer die bruist van energie en op positieve wijze collega’s weet te motiveren en aan te sturen? Heb je ook nog eens passie voor lekker eten en drinken? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven. Dit ga je doen: - Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en/of banquetingzalen en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Gasten sta je correct en gastvrij te woord. Dankzij jouw vriendelijke, professionele en snelle service ontbreekt het hen aan niets. - Je zorgt dat je collega’s met plezier op de werkvloer staan en stuurt het F&B team op positieve wijze aan. Uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen. - Je geeft dagelijkse shift briefings. - Je assisteert bij het up-to-date houden van de operations manuals. - Je voorkomt, herstelt en behandelt
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed; - Je bent stressbestendig, een doorpakker en weet anderen te motiveren; - Je hebt oog voor detail, je weet van aanpakken en je toont initiatief; - Je voorziet knelpunten en handelt hier meteen naar; - Je biedt ook ongevraagd nt even die extra service;
Wat biedt het bedrijf?
Naast een prettige werkplek bieden wij jou nog een aantal extraatjes. Iedere werkdag ontvang je een gratis maaltijd zoals een lekkere lunch of een heerlijk bereide avondmaaltijd. Eventuele interne opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Kom je gezellig met vrienden of familie eten, dan krijg je van ons 20% korting op je restaurant rekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen – Hoogkerk n Hotel Texel – De Koog. Daarnaast heb jij als werknemer in alle Van der Valk Hotels personeelskorting op hotelovernachtingen. Tenslotte kun je via ons naar bepaalde sportwedstrijden en ontvang je korting als je gaat shoppen bij vele grote merken.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten