Legal, Insurance & HR Services Specialist

Straetus Eemland & West-Brabant B.V. We zijn op zoek naar jouw

Waarom zou ik dat willen? Bijvoorbeeld omdat je dan bij de Straetus Eemland van Eemnes werkt. Straetus Eemland is een incassobureau gevestigd in Eemnes waar prestatie en #plezier bovenaan staan. Straetus is een landelijke franchiseformule met lokale ondernemers. Dankzij deze structuur kenmerkt de werkwijze van Straetus zich door een ondernemende en persoonlijke benadering. De ondernemers van Straetus verdiepen zich in uw situatie en begrijpen als geen ander het belang van de klantrelatie. Bij Straetus werken ruim 140 collega’s die dagelijks #samenwerken en zich met veel passie en empathie inzetten en opzoek gaan naar de beste oplossing. Bij Straetus krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden we je de kans om vanuit jouw eigen intrinsieke motivatie te #ondernemen en het best mogelijke resultaat in jezelf naar boven te halen. Onze strategie kunnen wij in een woord uitleggen: cultuur, want onze cultuur maakt ons anders. Want als medewerkers enthousiast zijn, da

Naar wie zijn wij op zoek?

De rol van de Incasso specialist is om verbindend op te treden tussen diverse partijen, maar ook om knopen door te hakken en lastige beslissingen te nemen. Respectvol communiceren en daadkrachtig handelen, dat is wat van een Incasso specialist verwacht wordt. Het doel van incassobureau Straetus is zorg dragen voor de betalingen van uw openstaande facturen bij debiteuren. Je gaat je voornamelijk richten op de incasso portefeuille, een divers en uitgebreid bestand van onze opdrachtgever waarin je dagelijks contact hebt met zowel de klant als derden. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de complexe, lopende dossiers in het incasso- en executietraject worden opgepakt. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Je stelt ambtelijke stukken op en zet executiemaatregelen in waar mogelijk. Je hebt binnen de specifieke afspraken met de opdrachtgever een grote vrijheid van handelen met als doel om te incasseren waar mogelijk en door te verwijzen waar nodig.

Wat biedt het bedrijf?

Omdat je een belangrijke spilfunctie binnen Straetus hebt, heeft het sterk onze voorkeur dat je 20 uur per week werkt, fulltime is bespreekbaar. Hybride werken, mits passend in de workload, behoort tot de mogelijkheden. Ter uitbereiding van onze organisatie zijn we voor Eemnes op zoek naar nieuwe Straetus!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder