Dinée Café Veertien
Als zelfstandig werkend kok wordt aan het eind van je stage verwacht dat je alle voorkomende werkzaamheden kan verrichten, naar gelang je inzet en belangstelling zullen we daar ook aan werken dat je dat doel gaat halen, je draait mee met een ervaren team van jonge koks die al verschillende leerlingen opgeleid hebben.
Naar wie zijn wij op zoek?
er wordt van je verwacht dat je een harde werker bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Gezelligheid vinden we ook belangrijk, dus gevoel voor humor en een vlotte babbel mag best.
Wat biedt het bedrijf?
Veel leerlingen hebben na hun stage een vast contract gekregen of zijn nog enige tijd gebleven omdat ze het leuk vonden. Harde werkers worden dus beloont.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan