Kok

De Zilvermeeuw Vernieuwd bedrijf, jong team, goed loon

Leren in een leuk jong team met een unieke locatie. # snijtechnieken uitbreiden/versnellen # koude & warme kant draaien onder begeleiding van leermeester # lunch diensten maar ook diner diensten draaien

Naar wie zijn wij op zoek?

# creativiteit uitbreiden # eigen initiatieven worden gewaardeerd # teamverband kunnen werken

Wat biedt het bedrijf?

Er zijn binnen ons bedrijf doorgroeimogelijkheden tot sous chef

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder