Van Oys Maastricht Retreat Stage gastheer / gastvrouw Create
Leerling medewerker bediening| CREATE by Guido Braeken | Fulltime Wat verwachten we van je: o Als stagiair ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse taken tijdens de service in Create; o ‘Lead by example’ is de juiste houding; o Je bent medeverantwoordelijk voor het voorzien van een ‘fine dining experience’ voor onze gasten; o Je verwelkomt al onze gasten op 5 sterren superior niveau; o Je werkt nauw samen met de Maître d’hotel, Chef Guido Braeken en de Sommelier van Create;
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie zoeken we: o Je volgt een opleiding in de richting horeca, minimaal mbo-niveau 3; BBL-opleiding; o Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, daarnaast spreek je minimaal nog Frans en/of Duits; bij voorkeur beide. Elke andere taal is een pré; o Je bent in staat om de service te volgen en aansturen volgens ritme van de gast en/of keuken; o Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit; o Je houdt van multitasking en kan goed het overzicht bewaren; o Een warme en sprankelende persoonlijkheid met een verzorgd voorkomen, je hebt een gastgerichte en integere houding; o Met je oog voor detail streef je voortdurend naar een maximale gastbeleving en zet je graag een stapje extra voor de gast; o Je bent een teamplayer die gedreven is om niet als individu, maar samen als team successen te behalen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden we jou: o Voor deze uitdagende stage stellen wij een mooie stagevergoeding samen, bestaande uit een vergoeding en onderscheidende secundaire voorwaarden; o Deel uitmaken van een team van professionals, waar groei een belangrijke waarde is op basis van het ‘Own Your Succes’ – principe;
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat