Retailmedewerker

AH to go AH to go BOL meewerkstage

Kies je eigen bestemming! Jij bepaalt je bestemming, wij zorgen voor de perfecte reis er naartoe. Je maakt het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze klanten, de reis van morgen begint bij jou. Een gehaaste reiziger helpen bij de (zelfscan)kassa, verse broodjes afbakken of de smoothies bijvullen. Start meteen je carrière bij AH to go op NS stations!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is een leuke, leerzame stage met een enthousiast en divers team dat nu al staat te springen om hun kennis met jou te gaan delen. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn: schappen vullen, laden en lossen, kassa draaien, klanten helpen, verse broodjes bakken en natuurlijk leer je alles wat er komt kijken bij het werken op een station.

Wat biedt het bedrijf?

Maar wat bieden wij jou? Allereerst bieden wij jou een stagevergoeding van €254,40 bij een werkweek van 40 uur. Als tweede heb je veel werkmogelijkheden door de flexibele werktijden. Daarnaast is het een stageplek waar je midden in de samenleving staat en waar alles draait om het helpen van reizend Nederland. Klaar met je stage? Dan hoeft jouw carrière bij AH to go niet te stoppen! Na jouw stage heb je ook gelijk de kans om te starten als medewerker bij AH to go en heb jij je toekomst dus goed geregeld! Interesse in deze dynamische meewerkstage bij AH to go? Solliciteer dan door een mail te sturen naar stagedesk.retail@ns.nl. Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie plus jouw beschikbaarheid voor de komende periode. Mocht je vragen hebben? Stuur dan een email naar stagedesk.retail@ns.nl

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder