Marketing & Communication Specialist

Autarco B.V. Marketing (afstudeer)stage beschikbaar! EN/NL

Autarco is een toonaangevend Nederlands merk dat totale oplossingen voor zonne-energie biedt. We doen dit door onze dealers te voorzien van onze hoogwaardige hardware (zonnepanelen, omvormers, etc.), onze innovatieve software en uitstekende service. Door het combineren van de hardware én software kunnen we als enige merk de opbrengst van een zonnesysteem verzekeren, dit doen we door middel van onze kilowattuurgarantie. Tijdens jouw Marketing stage, speel jij een cruciale rol in ons marketingteam. Je werkt nauw samen met alle teamleden om gestroomlijnde marketingcommunicatiecampagnes te helpen uitvoeren. Je werkt samen met ervaren professionals en zult ook contact hebben met de andere afdelingen binnen Autarco en externe bureau's. Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of om direct te solliciteren via hr@autarco.com of +31625515231.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent zelf gemotiveerd en neemt initiatief in het opzetten van projecten. Je draagt positief bij aan het team en ondersteunt je collega’s. - Je plant en beheert je taken en projecten zelfstandig en efficiënt, stelt de juiste prioriteiten en behaalt consequent strategische doelen. - Met je creatieve instelling en analytisch vermogen breng je innovatieve ideeën om onze marketingstrategieën te verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Autarco heeft aandacht voor jouw persoonlijke ambities, om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. We bieden een dynamische werkomgeving in de duurzame energiesector. We waarderen initiatief en bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Bij Autarco krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in een informele maar professionele werkomgeving met een echte scale up-mentaliteit in het hart van Eindhoven, waar een divers en ambitieus team van collega’s klaar staat om je te helpen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder