Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Vrienden Eindhoven All round Stageplek

De student kan zowel in het restaurant als in de keuken leren. Werkenderwijs gaan we samen uitzoeken wat je sterke punten zijn, En waar je nog wat kan en/of juist graag wilt leren. De werkdagen bestaan uit voorbereiden. Mise en place klaarmaken en een overzicht krijgen van de verwachte reserveringen. Wanneer het restaurant geopend het verwennen van de gasten met heerlijk en eten drinken! Wij vinden het belangrijk dat we een goed team zijn. Onze gasten vinden het fijn om te zien dat wij plezier hebben in ons werk. Het allerbelangrijkste vinden wij dat er geen verschil is tussen een stage medewerker en een vaste medewerker. Dus jij gaat hetzelfde doen als ons, Met achter de schermen de juiste begeleiding! Juist omdat je bij ons team hoort, Belonen wij jou daar ook graag voor. Dus je deelt net zoals de rest mee met de fooi, En krijg je betaald zoals een ieder ander.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het fijn als je doorzettingsvermogen hebt, Niet bang bent om fouten te maken. Wij vinden ook dat je vooral lekker jezelf moet kunnen zijn !

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder