Business Administration & Control Specialist

Econox B.V. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een van de meest inspirerende en snelst groeiende bedrijven in Eindhoven?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een van de meest inspirerende en snelst groeiende bedrijven in Eindhoven? Voel je je helemaal thuis in een dynamische werkomgeving en blink je uit in snel schakelen? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! In deze rol werk je samen met ons team aan de financiële maand- en jaarafsluiting van diverse werkmaatschappijen, inclusief de bijbehorende jaarlijkse audits. Wat ga je doen? Je vervult een sleutelrol in het beantwoorden van externe financiële vragen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een tijdige en nauwkeurige maand- en jaarafsluiting. Je ondersteunt de Financial Controller en accountant bij de jaarlijkse financial audits. Het beheer van debiteuren- en crediteurenadministratie, inclusief nauwkeurige sub-administraties, is mede jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt voor de correcte specificaties en aansluitingen van diverse balansposten. Het beoordelen van activastaten en het zorgvuldig verwerken ervan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit neem je mee: Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt goed overweg met Excel en hebt eventueel al ervaring met een ERP-systeem. Passie voor het oplossen van financiële vraagstukken. Nauwkeurige en georganiseerde werkstijl, met de moed om je mening te delen en ideeën aan te dragen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kan je van ons verwachten? Een mooie stagevergoeding Praktijkgerichte stageplek met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding door ervaren professionals. Mogelijkheden tot doorgroei binnen ons groeiende bedrijf. Deel uitmaken van een jong en ambitieus team met leuke activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes. Dagelijks vers fruit op je werk en heerlijke koffie. Een prettige werkplek die goed bereikbaar is.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder