Software developer

Egenix Ontwikkel je Tot Moderne Webdeveloper: Stagiair Webontwikkeling bij Egenix

Bij Egenix zal je als stagiair in aanraking komen met het ontwikkelen van prachtige websites en moderne technologie. Je begint je werkdag met een korte teamvergadering om de dagelijkse doelen vast te stellen. Daarna ga je aan de slag op de afdeling webontwikkeling, waar je samenwerkt met een klein en getalenteerd team dat waarde creëert voor diverse merken en bedrijven. Je ontwikkelt je vaardigheden in Webflow en Shopify en werkt met data-driven marketing en op maat gemaakte end-to-end oplossingen. Het team helpt je om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen, zodat je een diep begrip krijgt van de volledige ontwikkelingscyclus. Deze stage biedt een uitstekende springplank voor gemotiveerde studenten die gedreven zijn om moderne ontwikkelaars te worden. Je leert effectieve, high-performing technologie stacks te beheren en krijgt praktische ervaring in een ondersteunende omgeving. Je voegt dagelijks waarde toe en zet zo je eerste stappen in geavanceerde webontwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Egenix zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs die graag prachtige websites ontwikkelen en willen leren over moderne technologie. Onze ideale stagiair heeft basiskennis van HTML, CSS en JavaScript, en enige ervaring met Webflow en Shopify. Verder is inzicht in responsive design en een basisbegrip van gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) gewenst. Je werkt samen met een klein, getalenteerd team dat waarde creëert voor diverse merken. Je leert data-driven marketing en het bouwen van op maat gemaakte end-to-end oplossingen. Een sterke wil om te leren en open te staan voor feedback is essentieel. Ben jij creatief, leergierig en heb je het initiatief om zelfstandig bij te dragen? Dan is deze stage de perfecte omgeving om te groeien na je opleiding als softwaredeveloper, designer of marketing specialist!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Egenix bieden we een dynamische stageplek waar je als stagiair hands-on ervaring opdoet in het hart van webtechnologie en ontwikkeling. Je werkt aan echte projecten met moderne tools zoals Webflow en Shopify en ontwikkelt prachtige websites. Ons team van ervaren ontwikkelaars loodst je door complexe uitdagingen en helpt je je vaardigheden te verfijnen. Je krijgt inzicht in aanvullende disciplines zoals data-driven marketing en het bouwen van end-to-end oplossingen. We bieden een springplank voor ambitieuze stagiairs die moderne ontwikkelaars willen worden. Je leert technische vaardigheden opbouwen en effectief samenwerken binnen een professioneel team. Wij hechten waarde aan groei en leren, bieden regelmatig feedback en begeleiding, en zorgen voor een supportieve omgeving met heerlijke koffie, een goede werkplek, en potjes tafelvoetbal in ons prachtige pand. Bij ons krijg je de kans om een netwerk op te bouwen en je carrière als moderne webontwikkelaar te kickstarten.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder