Mediamanager

Eindhovens Rondje Media maken? Content creëren en heel veel leren? Speciaal voor de gastvrije en bourgonische kletskousen (online en offline)

Als allround media stagiair ga je aan de slag voor dé horeca verbinder van Eindhoven. Het Instagramaccount met meer dan 15k volgers is hot topic, onze website is dé cityguide van Eindhoven en groeit snel. Onze dagen bestaan uit schrijven, eten, designen, hersenkraken, merken maken, netwerken, socialmedia, taggen, liken, delen, eten, verbinden, verleiden, verrassen, versterken en eten. Oh en wijn! Of bier… of een Spa rood! We houden er wel van om gezellig samen op pad te gaan, soort van must bij deze functie Wat je bij ons leert: Content maken en beheren voor Eindhovens Rondje en vele andere restaurants of food gerelateerde concepten Contentplanningen maken voor verschillende opdrachtgevers van Eindhovens Rondje Multimedia taken uitvoeren zoals het ontwikkelen van templates Schrijven en plaatsen van blogs over alles wat Eindhoven te bieden heeft Maandelijkse nieuwsbrieven maken en managen Eigen ideeën inbrengen en uitvoeren

Naar wie zijn wij op zoek?

Bourgondisch, gek op Eindhoven en eten, sociaal, gezellig, niet te verlegen, een vlotte pen, lef en liefde! Want met een beetje lef kan je het ver schoppen. En zonder liefde komen we de dagen niet door. Wij houden van eigen inbreng, zelfstandigheid, maar ook iemand die gewoon durft te vragen en aangeven wat hij/zij wenst te leren, wat je leuk zou vinden en waar juist echt geen interesse ligt. Een aanpakker die in ruil voor onze tijd en kennis niet vies is van een opruim- en koffierondje (En nee, we doen je heus geen schortje om) maar een beetje meehelpen en ontzorgen waarderen we wel. Teamspirit en een drive om echt te rock en rollen binnen een super amicaal, gedreven bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende stage voor 32 of 40 uur; Goede begeleiding en genoeg te doen; Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheid om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren; Natuurlijk ruimte voor je opdrachten vanuit school; Netwerk, netwerk en nog eens netwerk!; Werken op een kantoor met veel verschillende ondernemers waar je veel van kan leren, waar geregeld toffe events gehouden worden en de wijn met regelmaat ontkurkt wordt.

Wat ga je leren?

  • Adviseert over mediaproducten
  • B1-K1-W1 Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2 Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3 Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
  • Bereidt de mediaproductie voor
  • B1-K2-W1 Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2 Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3 Regelt de benodigde mensen en middelen
  • Coördineert de mediaproductie
  • B1-K3-W1 Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2 Coördineert de oplevering van de mediaproductie

lees verder