Fifth NRE B.V. Enthousiast en leergierig ? Dan bieden wij jou: unieke locatie, leuk team en een geweldig leerjaar!
Fifth is een unieke locatie verstopt in het centrum van Eindhoven met 5 concepten onder 1 dak; een restaurant, bar, zalen, evenementen locatie en koffiebranderij. We zijn elke dag geopend voor lunch, borrel, diner en evenementen. Je komt te werken in het restaurant met ambachtelijke, bijzondere gerechten en/of in de trattoria waar we pasta en pizza serveren. Je bereid gerechten, ondersteunt bij ontwikkeling van menu's en gerechten en het verbeteren van recepturen. Ook help je bij het coördineren en organiseren van de werkzaamheden binnen de verschillende onderdelen van de keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast, gedreven, creatief oog voor details.
Wat biedt het bedrijf?
Het Team vinden wij super belangrijk, dit moet met elkaar en voor elkaar werken. Wij vinden waardering en met plezier naar je werk gaan belangrijk! Daarentegen moet er natuurlijk wel gewerkt, en natuurlijk ook veel geleerd worden. We hebben een ambachtelijk keuken op een iets hoger niveau. We bereiden vis/ vlees, desserts, soepen en sauzen zoveel mogelijk zelf behalve brood en luxe patisserie. Er zijn door de diversiteit in concepten vele mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken