Mediavormgever

Fontys Pulsed Enthousiaste, creatieve koppen gezocht!

Jouw dag? Die is nooit hetzelfde. Je bent bezig met social media, grafisch design, communicatieplannen of je staat op een event om Pulsed te vertegenwoordigen. Denk aan open dagen, voorlichtingen, activatiecampagnes of zelfs festivals – jij bent erbij! We moedigen je aan om het contact op te zoeken met studenten, collega’s en de buitenwereld. Je krijgt de kans om te leren door te doen, jezelf te laten zien en vooral veel te ondernemen. Jouw frisse blik en nieuwe ideeën zijn precies wat we nodig hebben om het verhaal van Pulsed verder te vertellen. Bij ons ben je niet zomaar stagiair; je bent een belangrijke schakel in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Fontys Pulsed Academy ga je niet simpelweg stagelopen; je wordt een volwaardig lid van ons team en jouw inbreng telt net zo zwaar als die van iemand die hier al 10 jaar werkt. Wij zoeken doeners, geen afwachters. Zelfstandigheid is key: je krijgt de vrijheid om jouw ideeën uit te werken en te experimenteren. Een vlotte babbel helpt je om onze verhalen naar buiten te brengen, want dat is waar het om draait bij ons. We vertellen het verhaal van Pulsed en dat doen we niet vanachter onze laptops, maar door echt naar buiten te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij op zoek naar een stage waar je écht impact kunt maken? Bij Fontys Pulsed Academy bieden we jou een plek waar je niet alleen leert, maar vooral doet! Wij zijn een jonge, dynamische organisatie binnen Fontys Hogeschool die onderwijs totaal anders aanpakt. Met een team van gedreven en creatieve koppen werken we dagelijks aan vernieuwende concepten die het verschil maken. Onze mentaliteit? Niet lullen, maar poetsen! Hier krijg je de ruimte om je ideeën meteen in de praktijk te brengen en te experimenteren zonder grenzen. Foutje maken? Geen probleem, daar leren we van. We zijn op zoek naar commerciële stagiaires die willen knallen in (grafisch) design, communicatie, marketing of events. Jij krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en écht bij te dragen aan onze groei. Dus, ben jij klaar om te leren, te creëren en te shinen? Sluit je aan bij ons team en maak het verschil bij Fontys Pulsed Academy! ??

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Video Link

lees verder