Legal, Insurance & HR Services Specialist

ForWork B.V. Stage lopen bij een informeel uitzendbureau in Eindhoven of Breda? Reageer dan snel!

Zoek jij een toffe meewerkstage als intercedent in de recruitment? Dan zoekt ForWork jou! Kom stage lopen bij het gezelligste uitzendbureau van Eindhoven. Waarbij je alles leert over HR & Recruitment. Je komt te werken in een jong en dynamisch team, waar vooral met veel plezier wordt gewerkt! Tijdens deze stage bij ForWork draai jij volledig mee binnen de uitzendtak Logistiek & Office en kun je ontdekken of je gelukkig wordt van de volgende werkzaamheden: - Het werven en selecteren van nieuwe ForWork toppers. Hierbij moet je denken aan het screenen van cv’s tot het binnenhalen van de plaatsing bij de opdrachtgever. Je belt met kandidaten en voert intakegesprekken en stelt ze vervolgens voor bij de meest passende klant. - Het adviseren van de organisatie over contracten - Het beheren van onze huidige medewerkerspool m.b.t. in, door en uitstroom - Je behandelt allerlei soorten vragen die medewerkers hebben over onder andere salaris & contracten

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ForWork geloven wij erin dat als jij vanuit jouw eigen kracht kunt werken, dat je dan veel gelukkiger en succesvoller bent! Wij zoeken iemand die: Een gezonde dosis lef heeft! Wij gaan je namelijk leren om dit te gebruiken door de telefoon te pakken om die nieuwe deal of plaatsing te realiseren. Daarnaast leren wij je hoe je het kandidaten proces van A tot Z moet beheren en afronden. Jij haalt daarbij veel energie uit het koppelen van een kandidaat met een van onze gave klanten. - Je bent tweede-, derde- of vierdejaars mbo of hbo student en volgt bij voorkeur een commerciële opleiding of een opleiding in de richting van HRM. - Je legt makkelijk contact met mensen en stelt je hierin proactief op. - Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Naast veel plezier en een leerzame werkomgeving kun je het volgende van ons verwachten: - Money! Een stagevergoeding van maar liefst € 400,00 per maand. - Ontwikkeling! Je daadwerkelijk kunnen ontwikkelen op het gebied van recruitment en sales. - Gezelligheid! Ja wij hebben echt de leukste collega's. Wekelijks om 16:00 uur starten wij met de vrijdagmiddagborrel op kantoor. - Tijd! Natuurlijk krijg je ook de ruimte om aan jouw eigen opdracht of onderzoek werken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder