Zelfstandig werkend bakker

Intelligentia ICE by Jeffrey Zelfstandig werkend Banketbakker BOL

Productie en ontwerp exclusieve patisserie, ijs en afternoon tea

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet in staat zijn om in alle gevallen onze gasten blij te maken met onze producten en service. We vinden hierin leergierigheid belangrijk zodat we een fijne samenwerking en uitwisseling van informatie naar elkaar kunnen hebben. Ook het doel van de student moet op eerste hand duidelijk zijn zodat wij als bedrijf er alles aan kunnen doen om jouw doel samen te kunnen behalen.

Wat biedt het bedrijf?

Als bedrijf investeren we graag in de student om daarmee zeker een plek in onze organisatie mogelijk te maken. Bij een wederzijdse klik investeren we graag in een vast contract en kijken we graag samen naar doorgroeimogelijkheden om te zorgen dat de nieuwe medewerker/student voldoende uitdaging heeft en zich verder kan blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder