Leidinggevende bediening

Luzt Gastrobar

WELKOM LEIDINGGEVENDE BEDIENING! Jij bent die sprankelende collega die het niet erg vind om de handen uit de mouwen te steken. Je bent een echte gastvrouw / -heer met een groot inlevingsvermogen, je hebt oog voor detail en het ontzorgen van de gast is je tweede natuur. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en je bent als vanzelfsprekend representatief. Tevens werk je even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Je hebt de drive om de gasten net een stapje voor te zijn en ze het gevoel te geven dat we er speciaal voor hun zijn. Daarnaast weet jij het overzicht te bewaren en houd jij wel van een last-minute uitdaging

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je vindt het gaaf om de ultieme beleving te creëren voor onze gasten - Jij zit vol energie en enthousiasme - Stil staan en niets doen… nee, niets voor jou! - Jij deelt onze passie voor eten, drinken, feestjes en de glimlach van de gasten - Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om - Jij houdt ook niet van vieze tafels en plakkerige menukaarten

Wat biedt het bedrijf?

- Werktijden tussen 09:00 tot 23:00 uur (afhankelijk van de coronamaatregelen) - Iedere dag met een glimlach naar je werk - Een afwisselende baan in een gedreven en jong team, geen dag is hetzelfde - Een warme familie die het leuk vindt om na het werk nog een borreltje te doen - Interne trainingen en cursussen - Eindeloze mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen - Maar het allerbelangrijkste; een super leuke job!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder