Medewerker facilitaire dienstverlening

Mosaic World Ontdek de wereld van internationaal vastgoed tijdens je stage!

Een woning vinden in de huidige huizenmarkt? Tegenwoordig is het bijna onmogelijk, vooral in grote steden. Monoma heeft hiervoor de oplossing gevonden; leegstaande ruimtes omzetten in tijdelijke woonoplossingen tegen een betaalbare prijs. De kennis en ervaring die we opgedaan hebben met het beheer van leegstaande locaties, gebruiken we nu ook voor het beheer van opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen. Om de samenwerking tussen huismeester, bewoners, en andere partijen in goede banen te leiden is duidelijke communicatie van groot belang. Tijdens deze uitdagende stage bij Monoma (onderdeel van Mosaic World) kun jij helpen het verschil te maken voor onze bewoners. Met jouw oplossingsgerichte houding zorg je ervoor dat incidenten en verzoeken op de juiste manier worden afgehandeld en opgelost. Alles om de bewonerservaring optimaal en ideaal te maken voor onze bewoners.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent energiek, positief, vernieuwend en denkt in kansen en mogelijkheden. Daarnaast werk je graag samen in teamverband en voel je je prettig in een dynamische werkomgeving. Verder breng jij mee: Je volgt een hbo-opleiding en vindt de wereld van vastgoed interessant; Je bent leergierig en voelt je prettig in een veranderende werkomgeving; Je bent een echte team player; Je bezit over een goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (mondeling en schriftelijk); Communicatie, hospitality en professioneel handelen zijn belangrijke punten voor jou; Ondanks de diversiteit aan taken ben je in staat snel te schakelen; Je hebt accuraat en gestructureerd werken hoog in het vaandel staan; Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B; En je bent vooral heel erg nieuws- en leergierig!

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende meewerkstage voor 32-40 uur per week, te beginnen september 2024; Stagevergoeding van € 250,00 o.b.v. 40 uur; De juiste tools om je werk te doen, zoals een laptop en telefoon; Een gezellig team waarin je belangrijke facetten van vastgoed onder de knie kunt krijgen; Leerzame stage met een goede en persoonlijke begeleiding; Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; Korte lijnen, informele (maar ook commerciële) werksfeer en regelmatig een VrijMiBo. Een (eerste) kijkje in de (operationele) keuken van een gerenommeerd vastgoedbedrijf, bekend om zijn internationale en dynamische werkomgeving waarin ondernemerschap en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W1 Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3 Voert cateringwerkzaamheden uit
  • P1-K1-W4 Voert administratieve werkzaamheden uit

lees verder