Tekenaar werktuigkundige installaties

Nelissen ingenieursbureau B.V. Leuke en leerzame leerplaats modelleur werktuigbouwkundige installaties bij Nelissen ingenieursbureau te Eindhoven

In Revit en Stabicad ga je werktuigbouwkundige installaties binnen en rondom gebouwen modelleren en ontwerpen. Je werkt zoveel mogelijk zelfstandig, waarbij je altijd kunt terugvallen op ervaren collega tekenaars of ontwerpers. Je krijgt een vaste begeleider toegewezen die naast je zit. Je draagt zorg voor het modelleren en ontwerpen van installaties in de diverse functies. Je maakt kabel en verlichtingsberekeningen en je houdt je bezig met de programma’s van eisen. Binnen de multidisciplinaire teams overleg je regelmatig met collega-modelleurs, ontwerpers, projectleiders en projectmanagers. Kortom, een mooie leerzame stage waarin je je goed kunt ontwikkelen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij voorkeur heb je al wat ervaring opgedaan met Revit en Stabicad, maar wij leren het je ook graag via een intern opleidingstraject Wij werken in projectteams en teamplayer mentaliteit vinden wij dan ook belangrijk Je hebt ook een planmatig en communicatief sterk vermogen Andere eigenschappen voor deze stage zijn: betrokken, leergierig en flexibel Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk en dat je bij Nelissen groeit als professional en als mens.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een hecht team en als stagiair wordt je onderdeel van dit team. Dit betekent ook meedoen met diverse sociale activiteiten om deze band nog verder te versterken. Elke maandag lunchen wij met elkaar en dan verzorgt Nelissen de lunch. Daarnaast is er elke maand een bedrijfsborrel met een spelelement. Wij pakken uit tijdens de jaarlijkse barbecue en het Sinterklaas feest. Bij ons werk je tijdens je stage mee en draag je dus bij aan onze organisatie en projecten en dat belonen wij in de vorm van een maandelijkse vergoeding gebaseerd op het minimumloon. Heel graag zien wij je doorgroeien in onze organisatie en na een 4e jaars stage gaan wij graag met je in gesprek om je een contract aan te bieden. Vakantiewerk is bij ons ook bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Tekent een product of installatie
  • B1-K1-W1 Verzamelt informatie voor het tekenen t.b.v. technische producten en installaties
  • B1-K1-W2 Maakt tekeningen
  • B1-K1-W3 Stelt materiaaloverzichten op
  • B1-K1-W4 Rondt werkzaamheden af
  • Maakt installatietekeningen
  • P2-K1-W1 Verzamelt informatie ten behoeve van het maken werktuigkundige installatietekeningen
  • P2-K1-W2 Werkt werktuigkundige installatieontwerpen uit en stemt ze af

lees verder