Schoonheidsspecialist

ONS Beautysalon Jouw Kans op een Carrière in Schoonheid: Stage bij Ons Beautysalon!

Bij Ons Beautysalon bieden we MBO-studenten (niveau 3 en 4) een leerzame stageplek in een professionele omgeving. Je begint de dag met een teamoverleg en gaat daarna aan de slag met je taken. Taken: Huidanalyses: Leer hoe je de huid van klanten beoordeelt. Behandelingen: Assisteer bij en voer behandelingen uit zoals microneedling, microblading, HydraFacial en massages. Advies: Geef klanten advies over producten van Diego Dalla Palma. Klantcontact: Verwelkom klanten en zorg voor een fijne sfeer. Hygiƫne: Houd behandelruimtes schoon en voorbereid. Wat je leert: Praktische vaardigheden: Ervaring met diverse schoonheidsbehandelingen. Klantgerichtheid: Ontwikkel communicatieve vaardigheden en leer klanten op hun gemak te stellen. Productkennis: Leer over de effectieve producten van Diego Dalla Palma. Zelfstandigheid: Neem verantwoordelijkheid en voer behandelingen zelfstandig uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Ons Beautysalon zijn we op zoek naar gemotiveerde MBO-studenten op niveau 3 en 4 met een passie voor huidverzorging en schoonheid. Je hebt interesse in het leren van diverse schoonheidsbehandelingen en bent bereid om in een team te werken. Vaardigheden: Communicatieve vaardigheden: Je moet goed kunnen communiceren met klanten en collega's. Klantgerichtheid: Je hebt een klantvriendelijke houding en stelt klanten op hun gemak. Leergierigheid: Je bent eager om nieuwe technieken en producten te leren. Zorgvuldig en hygiƫnisch: Je werkt nauwkeurig en houdt de behandelruimtes schoon. Teamspeler: Je kunt goed samenwerken in een dynamische omgeving. Als je deze eigenschappen hebt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij te bieden hebben: Leerzame omgeving: Praktische ervaring met hoogwaardige behandelingen en producten. Begeleiding: Persoonlijke coaching door ervaren professionals in de schoonheidsspecialisatie. Diverse behandelingen: Leer werken met technieken zoals microneedling, microblading, en HydraFacial. Ontwikkelingsmogelijkheden: Krijg de kans om je vaardigheden te verbeteren en je kennis uit te breiden. Energiek team: Werk in een positieve en ondersteunende werkomgeving. Stagevergoeding: Wij bieden een stagevergoeding om je inzet en motivatie te belonen. De hoogte van de vergoeding is marktconform en afhankelijk van de stageperiode en jouw verantwoordelijkheden. We vinden het belangrijk dat je tijdens je stage niet alleen leert, maar ook waardeert dat je bijdrage wordt erkend. Bij Ons Beautysalon investeert je in je toekomst in de schoonheidsbranche!

Wat ga je leren?

  • Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren
  • B1-K1-W1 Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2 Voert een gezichtsbehandeling uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5 Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten
  • Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
  • B1-K2-W1 Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2 Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3 Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder