Medewerker productietechniek

Pijpers-Projects Uitdagende leerplek niveau 2 constructiewerker in een hecht team

Wij zijn een klein bedrijf en kunnen de leerling van A tot Z begeleiden. Zo starten we het knippen/boren/zagen aan de hand van tekeningen en breiden dit langzaam uit met laswerkzaamheden. Ons doel is om de leerling zelfstandig een eigen product te laten maken. Onze dagelijkse taken bestaan uit klein seriematig werk, 1 a 2 dagen, tot enkelstuks(meerdere producten per dag). Wij doen veel design en interieur, dat wil zeggen enkelstuks, one of a kind producten. Ook produceren wij winkelinrichting, straatlantaarns en belijningwagentjes voor het wegdek, licht constructiewerk, geslepen rvs werk en aluminium knip en zetwerk. Onze andere tak is het vervaardigen van ontijzeringsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie, vaak ook enkelstuks tot kleine series, enkel TIG werk. Ons staalwerk word vooral gedaan doormiddel van MIG/MAG, ons RVS werk voornamelijk TIG.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het beste zou zijn als er al een achtergrond in de mataal is, maar dat is geen must. Ben jij sociaal en leergierig? Dan kunnen wij een vakman/vrouw van jou maken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij kunnen jou vakgericht begeleiden, iets waarvan wij denken dat juist kleinere bedrijven dat beter kunnen. Een goed salaris en daarbij het CAO van kleinmetaal en alle voordelen. Eenmalige bonusuitkering aan het einde van het jaar Een vaste aanstelling Gezellig en hecht team Mogelijheid tot het behalen van lasdiploma

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder