Pullman Eindhoven Cocagne Zelfstandig werkend Kok Stage
Iedere ochtend bezoeken onze gasten het restaurant voor het ontbijt. Als zij ’s ochtends wakker worden komen ze bij jou aan het buffet voor een gezonde boterham of een lekker gebakken eitje. Jij zorgt er voor dat het buffet tip top in orde is en heeft een gast een vraag of een allergie dan kan hij/zij altijd bij jou terecht. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus jouw goede zorgen worden zeer gewaardeerd. Hopelijk komen de gasten uit het zalencomplex bij jou in het restaurant lunchen, maar het kan ook zijn dat jij voor hen een lunch verzorgt in de zaal. Je maakt de lekkerste broodjes, schenkt soep in en zorgt voor een warme snack. Willen onze banquetinggasten ’s avonds van een buffet-diner genieten? Ook dan ben jij van de partij! Tijdens het diner zal je ook met de Chef en de 2 Sous Chef de sterren van de hemel koken en hem assisteren met verschillende werkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - je hebt kennis van onder andere Excel en Word; - je bent leergierig, enthousiast en flexibel; - je bent accuraat en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; - tevens heb je enige ervaring in de keuken.
Wat biedt het bedrijf?
Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accor en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. - Wij bieden een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand op fulltime basis; - na je proeftijd krijg je een www’tje wat betekent dat je mag overnachten in ons hotel; - lunch en/of diner wordt verzorgd in café Cocagne; - lid worden van de PV, deze organiseren diverse activiteiten; - bij ons parkeer je gratis; - gezellige team uitjes; - verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers