Business Administration & Control Specialist

Pullman Eindhoven Cocagne Cost Control stage

Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft binnen de afdeling Inkopen een gave stage beschikbaar. De minimale periode bedraagt 13 weken, maar onze voorkeur gaat uit naar 20 weken. If you make our guests “Feel Welcome” we make you “Feel Valued”. Wat ga je doen? Een kleine greep uit het takenpakket: Je zoekt uit waar wij het beste bestellingen kunnen doen door offertes van diverse leveranciers te vergelijken. Vervolgens help je met het inkopen van goederen, deels bij door Accor vastgelegde preffered suppliers. Zodra de goederen binnen zijn zorg je voor de administratieve controle van pakbonnen en facturen. Daarnaast maak je kostprijsberekeningen van alle F&B items in samenwerking met de Chef de Cuisine en F&B Service Manager. Je bent dol op precisie dus je controleert maandelijks de F&B outlets in samenwerking met de storekeeper en de leidinggevenden van de F&B afdelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat heb jij in je mars? - Je studeert aan een middelbare hotelschool opleiding; - je staat communicatief je mannetje en kunt snel schakelen, want in een ad hoc omgeving als de hotellerie moet je soms op korte termijn hemel en aarde bewegen om e.e.a. voor elkaar te krijgen bij de leveranciers; - je bent cijfermatig sterk en excel kent voor jou geen geheimen meer; - je bent een administratief wonder, maar ook voor het sjouwen met dozen, kratten en fusten draai jij je hand niet om; - kennis van Fidelio Materials Control en Micros? Dat is dan mooi meegenomen; - je bent service gericht, want ook al werk je achter de schermen, je collega’s en onze leveranciers zijn jouw gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accor en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. - Wij bieden een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand op fulltime basis; - na je proeftijd krijg je een www’tje wat betekent dat je mag overnachten in ons hotel; - lunch en/of diner wordt verzorgd in café Cocagne; - lid worden van de PV, deze organiseren diverse activiteiten; - bij ons parkeer je gratis; - gezellige team uitjes; - verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder