Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant de Luytervelde BBL stage bij De Luytervelde

Wil jij jouw passie voor koken naar een hoger niveau tillen in een topkeuken waar kwaliteit, creativiteit en vakmanschap centraal staan? Bij De Luytervelde in Eindhoven bieden we jou als BBL-stagiair(e) een unieke kans om te leren, groeien en schitteren in onze keuken! Wat ga je doen? Als stagiair(e) Zelfstandig Werkend Kok werk je mee aan het bereiden van onze verfijnde gerechten en leer je alle facetten van een professionele keuken kennen. Je draait mee in een gepassioneerd keukenteam, waarbij je: Werkt met hoogwaardige, seizoensgebonden ingredinten. Nieuwe technieken en culinaire vaardigheden ontwikkelt. Creatief bijdraagt aan de opmaak en presentatie van gerechten. Leert omgaan met planning, mise-en-place en hygine volgens HACCP-normen. Intensief samenwerkt met onze chefs om iedere dag weer topkwaliteit te leveren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een opleiding tot zelfstandig werkend kok (niveau 3 of 4) en zoekt een uitdagende BBL-stage. Je bent leergierig, gedreven en hebt een passie voor gastronomie. Je werkt nauwkeurig, bent stressbestendig en houdt van aanpakken. Je wilt je talent verder ontwikkelen in een culinaire omgeving op hoog niveau.

Wat biedt het bedrijf?

Begeleiding door ervaren professionals die jouw groei centraal stellen. Een dynamische werkplek in een gerenommeerd restaurant. Ruimte om je creativiteit en kookskills te ontdekken en verbeteren. Een inspirerende werkomgeving waar aandacht voor detail en ambacht vooropstaan.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder