Gastronoom / sommelier

Restaurant Goyvaerts B.V. Wil jij je zelf naar een hoger niveau tillen solliciteer dan nu!

Als BBL-student krijg je bij ons de kans om je op een goede manier voor te bereiden op je eindexamen. We bieden studenten de mogelijkheid om binnen een kort tijdsbestek zelfstandig gastheer/vrouw te worden met een gedegen basiskennis voor wijnen. Wijnen spelen binnen Zarzo een belangrijke rol en dat vertaalt zich in de wijnkaart met zeer veel referenties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn bereid om veel tijd en energie in onze studenten te steken en hen op een gedegen manier voor te bereiden op het examen. We hechten veel waarde aan de volgende basisprincipes: - Flexibiliteit - Initiatief nemen - Respectvol met elkaar omgaan, zowel met collega's als met gasten. - Beleefdheid - Leergierig zijn

Wat biedt het bedrijf?

Het team van Goyvaerts is een klein maar hecht team, dat er iedere dag voor de volle 100% voor gaat. We hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer in het team. Er zijn tal van door groei mogelijk heden binnen Goyvaerts zo staat leren centraal en kan je je zelf ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder