Restaurant Sopranos Stage in het hart van de horeca bij restaurant Sopranos
Sopranos is een restaurant dat elke dag vol gereserveerd zit, dus je komt in een ontzettend dynamische omgeving. Het vergt aanpassend vermogen en snelheid om ervoor te zorgen dat een avond goed verloopt. Aan begeleiding geen gebrek: het meeste personeel werkt er al meer dan 2 jaar. De student gaat aan de slag bij restaurant Sopranos in Eindhoven. Hij of zij zorgt ervoor dat alle zaken achter de schermen en op de vloer goed geregeld zijn. Je leert er bestellingen te plaatsen bij leveranciers, welke werkzaamheden komen kijken bij het op orde houden van het restaurant, op een correcte maar informele manier omgaan met gasten en personeel.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een stagiair voor ons restaurant waar dynamiek en kwaliteit hand in hand gaan. We zijn een bruisende leerplek waar een snel verloop van gasten is. Vandaar dat wij een stagiair zoeken met oog voor detail en een hands-on mentaliteit. Je speelt een grote rol in het leveren van een goede beleving voor de gasten. Eigenschappen die hier bij passen zijn: - flexibiliteit en stressbestendigheid - Gastgerichtheid - Communicatievaardigheden - Zelfstandig handelen - Oog voor detail - Leergierigheid
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een leerrijke ervaring in een dynamische omgeving. Je wordt opgenomen in ons team en leert omgaan met drukte in een restaurant dat altijd vol gereserveerd is. Je leert bedienen van gasten, omgaan met de keuken. Kortom: alle facetten van een goedlopend restaurant. We zorgen voor voldoende persoonlijke 1 op 1 begeleiding als daar vraag naar is. We zullen hier naar handelen als we vinden dat het nodig is op verschillende vlakken. We zorgen ervoor dat je je kernvaardigheden (teamwork, communicatie, gastvrijheid) kunt ontwikkelen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid