Leidinggevende bakkerij

Stadsbakkerij Broodt Het meest leerzame stagebedrijf!

Bij Stadsbakkerij Broodt werken wij met een vertraagd proces. Overdag maken we het deeg en s nachts laten we het rijzen. Na 16 uur rijs wordt het 's ochtends vroeg gebakken. Bij ons begint de werkdag dan ook (pas) om 06:30 uur. Maar dan werk je wel tot 14:30 uur. We maken bijna uitsluitend desem broodt. We gebruiken geen toevoegingen. Dus bij ons komt het echt aan op baktechniek. Hier leer je het echte Boulangerievak. Alle producten worden van scratch gemaakt. Ook de croissants, foccaccia en worstenbroodtjes etc. Als je wilt leren hoe het anders kan dan in de conventionele bakkerijen dan ben je bij ons op de goede plek. Onze manier van bakken heeft de toekomst omdat wij op "normale"werktijden werken en toch fantastisch lekker broodt maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in opleiding, dus we verwachten nog niks van je. Bij ons loop je stage om te leren. Dat kan op elk niveau. Van 1ste jaars niveau 2 tot afstudeerjaar boulangerie niveau 4.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Stadsbakkerij Broodt werken wij met een vertraagd proces. Overdag maken we het deeg en s nachts laten we het rijzen. Na 16 uur rijs wordt het 's ochtends vroeg gebakken. Bij ons begint de werkdag dan ook (pas) om 06:30 uur. Maar dan werk je wel tot 14:30 uur. We maken bijna uitsluitend desem broodt. We gebruiken geen toevoegingen. Dus bij ons komt het echt aan op baktechniek. Hier leer je het echte Boulangerievak. Alle producten worden van scratch gemaakt. Ook de croissants, foccaccia n worstenbroodtjes etc.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder