Allround Assistant Business Services

Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven Stagiaire Front- en backoffice met een groot dierenhart!

De omgeving waar je komt te werken is het gloednieuwe dierenasiel in Eindhoven. Tijdens je stage ga de de front en back office van de Stichting ondersteunen. Je werkdag kent een diversiteit aan werkzaamheden; telefonisch contact onderhouden met klanten, inboeken van gevonden dieren, maken van bemiddelingsafspraken, bijhouden van voorraadadministratie, plaatsen van dieren op de website welke een nieuwe eigenaar zoeken, bijwonen en actielijsten maken van teamvergaderingen, algemene administratieve en secretariële ondersteuning. Je werkt nauw samen met diverse andere afdelingen in een team van 4 personen. De tijden van de werkdagen liggen tussen 8-17.30 in overleg. Wanneer je affiniteit hebt met dieren is het een pré, maar niet noodzakelijk, wanneer je een liefde hebt voor dieren, leer je bij ons snel bij. Iedereen bij ons werkt in onze lekker zittende bedrijfskleding; dus nadenken over wat je in de ochtend naar je werk aan moet doen, hoeft bij ons niet.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, representatief en verzorgd uiterlijk en voorkomen, beleefd en geduldig zijn, klantgericht ingesteld zijn, dierenhart hebben, niet bang zijn om aan de telefoon te praten. Nauwkeurig kunnen werken en het niet erg vinden om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Stressbestendig zijn en initiatief durven tonen. Ervaring hebben met diverse automatiseringssystemen; wij werken in een microsoft omgeving met teams en office 365, outlook en exact. Hiernaast werken wij met interne registratiesystemen die we je graag leren.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt in een team van dierenliefhebbers en je leert naast alle werkzaamheden ook veel over dierenwelzijn en dierenverzorging. Bevalt jouw stage goed? Dan zijn er mogelijkheden om te kijken of je ook vakantiewerk bij ons kunt gaan doen. Je word bij ons bedrijf betrokken als of je een van ons bent.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder